Over WPHulp.nl

Alles wat je moet weten over WordPress

WPHulp.nl is hèt blog in Nederland waar je terecht kan voor alles over WordPress. Heb jij zelf een WordPress website en ben je op zoek naar handige tips of WordPress hulp? Dan ben je bij WPHulp.nl aan het juiste adres. WordPress is het meest populaire CMS (Content Management Systeem) ter wereld. Ruim 30% van alle websites op het internet draaien op WordPress. Van eenvoudige blogwebsite tot volledige WooCommerce webshops en alles ertussen in.

Regelmatig handige WordPress tips

Op WPHulp.nl vind je regelmatig praktische tips waar je ook echt iets aan hebt. Wij richten ons niet op de experts met jarenlang ervaring (al zijn die ook van harte welkom), maar juist op de WordPress nieuwelingen. Om te voorkomen dat je vast komt te zitten met het maken van je website of om problemen te voorkomen, delen wij vaak waardevolle informatie die je helpen een betere, mooiere, snellere en veiligere website te maken.  Onze blog wordt regelmatig bijgehouden en bevat informatie gericht op beginnende WordPress gebruikers en de doe-het-zelvers.

Gestart in 2011 door Marijn

In 2011 is Marijn Bent gestart met WPHulp.nl. Met tussentijdse up’s en down’s heeft hij veel geleerd over WordPress en zijn ervaring heeft hij gedeeld in diverse blogs. Vanaf 2015 heeft Marijn door diverse redenen weinig tijd om voor WPHulp.nl te schrijven.

2016: Een nieuwe start door Geev vorm

Vanaf 2016 is Geev vorm, uit Tilburg, begonnen nieuw leven te blazen in WPHulp.nl, wat uiteindelijk leidde tot de overname in maart. Hun doel was om van WPHulp.nl echt weer hèt Nederlandse WordPress blog te maken die het ooit was. Met maandelijkse blogs, een actieve nieuwsbrief en diverse handige tips op Facebook. Natuurlijk mag je ons altijd alles vragen over WordPress. Onze visie: Iedereen kan WordPress leren.

2019: Een doorstart

In 2019 heeft Heers de website overgenomen van Bart Pluijms van Geev. Regelmatig zul je hier weer nieuwe blogs kunnen lezen over alles wat met WordPress websites te maken heeft. In tegenstelling tot de vorige beheerders zullen we niet direct diensten aanbieden via WPhulp.nl, maar kun je op de pagina ‘WordPress specialisten‘ t.z.t. wel een overzicht van betrouwbare WordPress partijen vinden. Verder zal WPhulp.nl vooral (alleen) een blog met nuttige informatie zijn.

Gastbloggen of adverteren?