8 gratis WordPress themes voor je bedrijf

Voor WordPress zijn er vele thema’s beschikbaar, voor alle doeleinden. Er is nog een misverstand in de wereld dat WordPress alleen voor de blogs is, dit klopt niet. Zo gebruiken onder andere Playstation, CNN, Spotify, Ebay, Volkwagen, UPS en 9to5mac WordPress voor hun website en/of blog. Ook voor de bedrijven wereld zijn er al vele themes gemaakt. In deze post 8 gratis WordPress themes voor je bedrijf of corporatie.

8 gratis WordPress themes voor je bedrijf of corporatie

Radius WordPress theme

Radius gratis WordPress themes

Radius is een rustige theme waar je makkelijk dingen kunt aanpassen. Wijzig de achtergrond, drop-down menu, header logo, post excerpts met uitgelichte afbeeldingen, SEO vriendelijk, makkelijk vertalen, W3C, en meer.

Meer informatie

Olympia WordPress theme

Olympia gratis WordPress themes

Hoofdkleuren zijn wit en groen. Je kunt alles makkelijk aanpassen en ook makkelijk als blog gebruiken. Widgets ready, uitgelichte afbeeldingen support, menu is makkelijk aan te passen, en meer.

Meer informatie

Themia WordPress theme

Themia

De makers van Themia beweren dat je in 10 minuten de hele website kunt opzetten. Alles makkelijk aan te passen, een uitgebreide options paneel, social media buttons geïntrigeerd en meer. Dit is wel de light versie.

Meer informatie

BusinessLine WordPress theme

D5 business line

Een makkelijk aan te passen business site. De makers geven support, dus als je vragen hebt ben je ‘verzekerd’ van hulp. Widgets in de footer zodat je daar bijvoorbeeld je contactgegevens kunt plaatsen.

Meer informatie

Pitch WordPress theme

Pitch

Pitch is een simpele en minimalistische business en portfolio theme. Met custom posts types kun je eenvoudig content aan je pagina’s voegen en je hebt een grote slider op de homepage. Ook zit er een uitgebreide documentatie bij.

Meer informatie

Figero WordPress theme

Figero

Met Figero kun je eenvoudig jouw product of service promoten door de opvallende slider op de homepage. Upload eenvoudig je logo en je kunt beginnen.

Meer informatie

ToonMorel WordPress theme

Een goed alternatief voor Figero. ToonMorel is minimalistischer maar er blijft toch veel ruimte voor het product of de service. Veel kant-en-klare pagina templates en een uitgebreid options paneel. Dit is wel de light versie.

Meer informatie

BizWay WordPress theme

BizWay

BizWay is een simpele en elegante WordPress theme. Er staat een grote, mooie slider op de homepage met daaronder kopjes voor bijvoorbeeld producten en/of services. Dit is wel de light versie.

Meer informatie

Lees Interacties